Htchc Oyun matı yerine muadil ne kullanabiliriz ? Sert süngere kumaş kaplattıran vardı burada okudum. Yaptırıp memnun olan var mı Resim atabilir misiniz ?
-Kuzika- Htchc bende bekleyim burada. Cok pahali matlar ya yere koyuyorum emeklemeye gayret ediyor dusuyor agzini yuzunu carpiyor haliya
Htchc -Kuzika- farklı alternatifler çok iyi olur cidden. Birde o matların yırtılma ihtimalleri de çok yüksek
SeverusSnape Htchc tek tek sunger karolar satılıyordu, hala satılıyordur muhtemelen. Onlarda oldukca iş görüyor. 3 paket alsanız büyük bir alanı kaplar. Ben gerek duymamıştım ama siz üstüne de lastikli çarşaf serebilirsiniz, fikir sadece.
Htchc SeverusSnape onlardan gördüm evet puzzle gibi geçmeli olanlardan diyorsanız. Bastıkça bağlantı yerlerinden çıkıyormuş oyuzden düşünmüyorum ondan
Irmakmelegim Htchc puzzzle sistemini kullandım emin olun baktıkça çıkmıyor sadece çocuk oynarsa çıkartıp takabilir benim kızm a 4 aylıktan puzzle mat aldım 1 yaşına kdr çok güzel kullandık 15 ayliti artık şokmeye başladı ben de kaldirdim mesela şuan 2.5 yaşında odasında unigo halısı var çok memnunum düşsede kalksada bisi olmuyor
Hayat76 Htchc ben halinin üstüne koyuyorum matı soğuk almıyor yumuşak yapısı vat zaten tavsiye ederim