rabianuman İlişki sonrası yanma acı oluyor ama zaman geçtikçe daha kötü acımaya kaşınmaya başlıyor sebebini bilen varsa acil yardım
Beyazsam12 rabianuman aynısı olmuştu doktor mantar dedi sizde olmuş olabilirsiniz ben olmuştum artık ağlıyordum gece asla uyuyamıyordum o yanma kaşıntıdan ve afedersiniz sonra yavaş yavaş süt kesiği gibi beyaz beyaz olmuştu . Travazol ve GYNO-LOMEXIN diye krem aşırı iyi gelmişti
Ayseyilmaz61 rabianuman enfeksiyon canım bende de oluyor doktor fitille krem verdi dedi ilişki yaparken esin de kremi kullansin
krtglucnar_ Enfeksiyonun olabilir yada yeterince ıslanmamaktan olabilir bi doktora görünsen iyi olur canım
rabianuman Teşekkür ederim öyle yapsam iyi olcak sanırım öncesindede biraz acırdı ama dogum (sezaryan) sonrası daha kötü oldu bacaklarım ayrık ayrık yürüyorum utanç verici
rabianuman @"Beyazsam12benimkinin dış taraftarları degil bildigin iç tarafı yanıyor dokununca çok acıyor fln sizindemi öyleydi
Giizem05 rabianuman merhaba aynısı bende de oldu kurtuldunuz mu o durumda hayatım hep böyle gidecek gibi hissediyorum