Duruipekk Selam anneler, bebeğim 3 gündür Koh Koh öksürüyor napcagimi bilemiyorum elimden de bişey gelmiyor yardimci olabilirmisiniz
Azizeguney Duruipekk Salgın varmış canım bütün arkadaşlarımın bebeği hastalandılar. Bende dikkat etmeye çalışıyorum🤲🏻
Secilsvri Duruipekk benim kizimda 8aylik ayni sorun bizdede vardı.. ihlamur ayva yapragi elma kabugunu kaynatip icirebilirsniz.. rahatlatip oksuregi kesiyor .. bide ev yapımı tereyağı bi cay kasığından az eritin ocakta ustune azcik pekmez ve cok azcik su ilave ederek yedirin o da fayda ediyor
-erCansu- Duruipekk zeyyinyagı gogsune ılık havlu koyabilirsin .. doktora götür bnce ilerlemeden 😪 Allah şifa versin
Elvan125 Duruipekk bizde 5 ay 8 günlüğüz 🙃 geçen kontrole götürdük her ay götürüyoruz zaten sağlam çocuk hasta oldu 🤦 dün geceden beri öksürüyor ☹️
Nghn Duruipekk bizde de var ben de bitkisel bi şey vermiyorum ek gıdaya geçmediğim için. Yarın doktora gideceğiz inşallah.
Duruipekk -erCansu- teşekkür ederim canım .. zeytinyagini biberle yakıp yağı soğutup bibersiz yerini sırtına sürüp kağıt havlu koydum ama fayda etmedi
Eylulbebek Duruipekk benimki 3 aylık öksürük için prospan verdi doktor çok iyi geldi bitkisel şurup balgamıda söktürdü