aslanhanmom Bebeğim 1 aylık sütüm doyurmuyor emiyor ama doymuyor ağlıyor sürekli ilk başlarda takviye olarak mama verdim şimdi çok alıştı ama ben vermek istemiyorum sütümün doyurucu olması için ne yapabilirim
DevosMom aslanhanmom sütünüzü artırmak için bol bol su içip, sürekli emzirip bir de bestlak kullanabilirsiniz belki çoğaltır ve doyar..
Tgbsahn aslanhanmom sürekli emzir gerekirse saat başı emzir ve sağım yap sütün artacaktır bir de memeyi hemen bıraktırmamaya çalış yağlı süt sonradan geleceğe için doyumunu artırabilir uzun uzun emzir. Sütün yağlansın istersendr bende çok işe yarayan tahin bal ceviz üçlüsünü karıştırıp kaşıkla ben çok faydasını gördüm sütüm yağlıydı baya
niluna aslanhanmom bazı kadınların sütü malesef artmıyor benim gibi o yüzden önce meme sonra mama şeklinde verin daha bir aylık doyurmanız gerek bir şekilde
renzey48 aslanhanmom her anne bu psikolojiyi uaşıyor bence inşAllah artar ben şlk günden beri mama ve süt ilerledim az diye 4.ayda kesildi sütüm Mama vermesem de azdı sütüm sarılık olacağına mama ver demişti doktorum çünkü önemliymiş sarılık geçirmemesi