Aylabs1 4 ay 9 gunluk canim.evet 4 tane dişi var 3 tanesinu daha çikarmak çabasinda maşallah😂çokta yaramaz deģil yani.ama sakin bir bebekte deyil yani😅kendisine gore yalanci numaralari var😀diş donemi olmasa sakin bir bebek gibj aparir kendini.ama ne yazikki dogdukdan buraya bana cekdiriyo.hele atak haftasi gelince kafama çikiyo çok aglar o donemlerde.diş cikarmasi da dahada huysuz ediuo onu surekli uyumak istiyo bagiriyo evde vuruyo beni saçlarimi dartar 😅ayaklariyla oyle vururki.anca bagirar evde oynamak için.oynayan olmayinca tam başka vol sesiyle bagirar😅ellerini cinsel orqanina goturyo artik 2 gundur şaşirdim kaldim daha erkendir diye.elleriyle ayak parmaklarini tutuyo mesela.
henuź donmeyi saga sola donmeyi yapaniyo.ama 1 defa falan sürüne biliyo oda cok zor halde uģraşiyo😋Oyuncaklari goturmek istiyo ellerini uzatiyo çaba ediyo ama gituremiyo kendim veriyorum ayyy Ali goturdu diye.hemen seviniyo konusuyo kendisi almis gibu hiss ediyo😊daha çok sol eliyle haraket ediyo ama saģ daha az.spor masaj yaparken kahkaha atar guler hoşlanir ayaklardan karindan bogazindan opdukde falan çok hoslanir konuşar o anilar hemde.artik tandik insanlari gordukde guler yaramaz.tv telefon çok merakli ona ama tabiki olmaz.bazen bakar tvye mecbbur izn vererim.inanin 5 saat bule koysam sesi çikmaz tvye balar o kadar merakli tvye.ama izn yok tabikide