prnsannesi_ 14 aylik bebeğim var ve hamileym kendiim çok istedim ama eşim istemiyordu istememesine rağmen oldu şuan da hala o fikirde ben istemedim sen istedin diye ağlamaktan başım ağrıdı yaa nasıl davrancağımi şaşrdim
girlsmom8 prnsannesi_ istememesine rağmen siz niye istedinizki onu anlamadım bu işler isteyerek olmalı ya
Beyninizikullanmakucretsizdir prnsannesi_ eşiniz zaten istemediğini söylemiş keşke dinleseydiniz. Çocuk doğduğu zaman yardım etmesini istediğinizde, “sen istedin kendin bak” diyecek 😑
prnsannesi_ bakkalemzigi çok korunuyordu dikkat ediyordu ben istediğim için korunmaktan vazgeçti şimdide diyo sen istediğin için oldu suç senin sen istedin ben deil
bakkalemzigi prnsannesi_ keşke ortak karar verseydiniz istemiyorsa zamana bırakıp korunsaydınız ama üzülme canım zamanla alışır belki bu fikre hamileymişsin ağlama her şey yoluna girer inşallah 🌸
prnsannesi_ Beyninizikullanmakucretsizdir şuan oğlumuz var zaten kendisi çok çalışıyor yardım edemiyor oğluma tek bakıyorum duş bile alınca oğlumu uyutarak alırım. Bakmak benim için zor deil ona ömrümü adıyabiliyorum sadece beni üzmesi öpüp sarılması gereken yerde somurtup sen istedin ben deil demesi canımı yakıyor
Beyninizikullanmakucretsizdir prnsannesi_ işte istemediği için bu şekilde surat yapıyor isteyen birisi asla böyle tepki vermez 😬