aycagunes Merhaba arkadaşlar bir kız arkadaşım idrar testi çift çizgi çıkması sebebiyle kan testi verdi fakat değer 26.11 çıktı öncesinde bir kimyasal gebelik öyküsü var değer bize çok düşük geldi birdaha öyle bir durum yaşaması söz konusu mudur?
Atssssss000 aycagunes merhaba 2 gunde 1 kan vermesi gerekiyor eger 2 kat artmissa sorun yoktur diye biliyorum ben
Sarim aycagunes tekrarlanması gerekiyor beta hcg 10 üzeri gebelik ama dediğim gibi tekrar versin mutlaka
SevimliHayaletCasper aycagunes değerin kaç olduğu önemli değil. Önemli olan artışı. 2 gün sonra iki katı artarsa sağlıklı gebelik olarak düşünülür. Şuan sağlıklı yada sağlıksız demek mümkün değil
Slmrkn aycagunes ben kizimi 27 ile oğlumu 67 ile öğrenmiştim söylediğiniz değerle gebelik var önemli olan 2 günde bir iki katı kadar artmasidir
gzdeylcn aycagunes ben 30 ile öğrendim ve testim silik çıkmıştı şuan bebeğim 4 aylık 2 günde bir kan vermesi lazım kimyasal olduğunu zaten doktorlar direkt anlar
Beyninizikullanmakucretsizdir aycagunes 5 ve üzeri hamilelik var demektir. Sonucu iyi çıkmış 2 günde bir kan versin. Sağlıklı olup olmadığını öğrenmiş olur.