Alpbaby Kızlar doktorumuz 1 yaşından sonra süt içebilir dedi anne sütü içiyor ve sütüm yetmiyor gögüslerim boşaldı baya alternatif olarak ne verebilirim inek sütü verilmez vs diyorlar ınstada falan kafam karıştı
angelottes Alpbaby Golden goat ya da hipp keçi sütlü mama. Kilo almadığını neden düşünüyorsunuz bir de
angelottes Alpbaby Sütünüz yetmiyorsa güzel kilo almaz yani sütünüze güvenin bol bol su ve hoşaf için mama son çare olsun
aryig Alpbaby mama ya da günlük süt cam şişedekilerden alın doktorumuz kutu değil kesinlikle günlük süt öneriyor ☺️
Alpbaby angelottes doğduğundan beri sağarak veriyorum anne sütü aldı sadece ama azaldı bu hafta iyice kilosuda 8 kilo süt içir dedi kafam karıştı
simay32 Alpbaby bana da doktor söylemişti suyla karıştırıp ver diye öyle veriyorum alerji yapmadığı süre bı sorun olmaz demişti markettekiler alerji yaptı doğal inek sütü alıyorum eğer doktorun ver dediyse öyle dene.
Flowersed simay32 alerji yaptığını nereden anlayabilirim kutu sütün acaba kakası sümük gibi oluyor alerji mi yaptı kesmeli miyim kafam Karıştı
Sapsikanne Alpbaby bence bir yaşından sonra gelen süt ona süt olarak yeter siz diğer gıdalarla desteklemeye çalışın
Sapsikanne Alpbaby benimki 25 aylık ne kadar sütüm var bilmiyorum ama hala emiyor hiç inek sütü de vermedim bu hafta artık kesmeyi düşünüyorum bakalım
Alpbaby gamzes-26 günde 3 öğün 2 ara öğün yiyor yeme konusunda sıkıntımız yok ama uyurken süt içmek istiyor onun için inek sütü sordum
limonzeytinmom Alpbaby 21 ay kızımı emzirdim 1 2 ayda kendi içmedi ama sonrasında her kahvaltı da 1 bardak normal süt veriyorum. Yani 24 aylıkken falan içmeye başladı ondan önce vermedim. Yarın doktor kontrolümüz var bakalım ne diyecek tahlil yaptırdık 🤭