Memlekete tatile gitmistik. Babamla gitmistik özel araba ile köyün yollari o kadar kotuydu ki hatta esim babama hamile biri olsa cocugu dusurur su yollara bak ya diyip konu acmisti sjsbskjdf Normalde 2hafta kalacaktık hatta plan yapmıştık esimle ilk defa birseyler icecektik🫠 Ama bazı olaylardan o planlarımizı (cok sukur ki) yapamadan geri geldik evimize. Kıslık hazirlıkları vs derken esiminde kalan izni bitti ve ise geri dondu. Regl donemim geldi ve hala gelen giden olmayinca ve cok agrim olunca denize girdigim icin kendimce enfeksiyom kaptim herhalde diyip hastane randevusu aldim. Esim bi test yap belki hamilesindi diyip test aldirdı ki benim hic umudum yoktu. Cunku defalarca negatif testten sonra yılmıştım🥹 Neyse testi aldım yaptım hatta yaptigimi unutup kahve sgara ictim. Esim arayıp ne yaptin diyince makinanın uzerine koydugun test geldi aklima gidip baktim ki iki cizgi🫠 ilkten heyecan yapmadim cunku bir kez daha ikinci cizgiyi gorup sonrasinda regl oldum hatta betam 2,5tu. Ikinci testide yaptim ve aninda cikan ikinci cizgiyle aglayarak esimi aramistim🥹🥹 bi de hayal ediyordum bir gun hamile olursam esime supriz yaparak soyleyecegim diye sjdbksbf ikimizde telefonda aglayatak haberi vermistim🥹🥹🥹 anılaaar simdi 11.ayina yaklasan yaramaz bir oglumuz var❤️😍🧿