churchil Merhaba anneler damakları kaşınan bebişlere verilen taze soğan, sarımsak, pırasanın midesine vs zararı olur mu acaba deneyimleyen veya doktoru herhangi bir şey diyen var mı? Parça kopartmasa da suyunu emiyor bazen kızım
SetenayCo churchil Taze soğan ve ince bir pırasanın beyaz kısmı hem çok güzel diş kaşır hem acısını azaltır. Tetagil, calgel, osanit halt etmiş 🙈🙈
Prenses_annesi22 churchil hc bı sorun olmaz bn ve babası sogan yıyen degılız ama kızım 9aylıkken babannede kaldık 6 ay boyunca elıne sogan vere vere cocuk alıştı şmdi gorunce ıstyo veryoruz yıyo 🤣 3 yasnda suan hatta sogan ektım omun ıcın balkona şaka gbı eve sokmam normlde iştee
adendr churchil beyaz kısım biraz sert yeşil olan kısım çekince daha kolay kılabileceği için beyazı veriyordum
churchil adendr bir de öyle deneyelim bakalım. 2 gündür ara ara veriyoruz soğan pırasa dün suyunu emmeye başlado bide midesini ağrıtır diye korktuk
churchil SetenayCo evet uyuşturuyormuş damakları. Eline bişeyler vermezsek bizi yiyecek zaten saldırıyor resmen ağzıyla 😂
churchil Prenses_annesi22 yaa 😂 insana neler yaptırıyo küçücük insanlar. Ben de taze soğan değil de sarımsak yerim senede 1 2 gün o da. Bakalım bizimki de ektirmesin bahçeye alışıp da 😂 zaten ağzı leş gibi kokuyo 2 gündür
Prenses_annesi22 churchil evt yaa yaklasılmıyo resmen 😅😅 sogan kız dıyolar bzm arkdslar suaelar yemıyo aklına gelmedı snrm
Norveckizi churchil 5 bucuk aylıkken basladım Ama ben kuru sogan verdım her yemege dograyısımda. Halen de verıyorum Muthıs fayda gördük