babykoc Selam güzel anneler bebeğimin yüzünde aropik dermatit var yanaklarında daha doğrusu bir aydır bepantol sensiderm kullanıyorum kortizonlu krem kullanmak istemiyorum bebeği böyle olan var mı ne iyi geldi size yardımcı olursanız sevinirim
yeka38 babykoc mustela nın atopik ciltler için olankremini kullandım ama fayda etmedi doktorumuz vazelin önerdi ve düzeldi
2022anne babykoc bepantol sensidaly kremi kullanmanızı tavsiye ederim bizde çok çok işe yaradı çok iyi geliyor
prensesikizler babykoc mustelanin iki çeşit kremini aldım eczaneden onun haricinde bioderma nin bir kremini kullandim yok anam fayda etmiyor bende çözüm bulamadım. Azalıyor hafifliyor tekrar başlıyor.
Efnanalyaveannesi12 babykoc krem vermişti doktor bize iki günde geçti çok şükür şuan hatırlayamadım ismini ama bakayım bir
Bebegim38 babykoc biz de mustela kullanıyoruz başta çok iyi geçiriyordu şuan sanki fayda etmiyor. Peki bebeklerinizde alerji var mı? yeka38 prensesikizler 2022anne
yeka38 babykoc valla aynı fikirdeydim sizinle ama cocugum cildini vazelin düzeltti hatta hastanede kendisi uyguladı şuan pürüssüz bir cildi var kullandığımız cok pahalı kremlerde cok temiz içerikli değil
adenru yeka38 ya ben de mustelanın stelatopiasını kullandım daha da çoğalttı şimdi biodermanınkini kullanıyorum azaltıyor ama geçirmiyor
Efnanalyaveannesi12 babykoc balaban pomad diye bir antibiyotik krem vermiş şimdi baktimda bizde fayda etmişti bebeğimin cildi çok kötüydü çünkü iki günde geçti
Deletedmom_108 babykoc Kızımın yüzü çok fenaydı bide egzama oluşmuştu yanaklarında tüm yüzünde döküntüler olmuştu. Doktorumuz la roche posay diye bir krem almamızı söyledi. Biraz pahalı bir krem ama inanın 3 gün sürdü düzelmesi o yüzü 3 günde nasıl rahatladı düzeldi inanamadım. Kesinlikle tavsiye ederim.