ilosunannesi_ Merhaba, bebeğim 4.5 aylık ama biberon almıyor. İlk doğduğunda alıyordu ama 1.5 aylıkken reddetmeye başladı. 2 ay sonra işe başlayacağım için alıştırmak istiyorum. Memnun kaldığınız biberonlar neler? Avent, wee baby ve chicco denedik ama almıyor 😓
Dogacelik ilosunannesi_ ben de lansinoh denedim aldi. Icine yeni sagdigim sutumu koyunca kabul ediyor sadece. Mama yada dondurucudan cikan sutu icmiyor. Bebege gore degisiyor bu is heralde. 🤷🏻♀️
karen26 Benimde bebeğim 4 aylık ilk zamanlar biberon kabul ediyordu ama yaklaşık 2 aydır asla kabul etmiyor denemediğim biberon markası kalmadı hiç birini beğenmedi yani biberon değiştirmekte işe yaramıyor
ilosunannesi_ damlabahar hepsiburada ve trendyolda 2 numara biberonu bir türlü bulamadım. 1 numara yani 0+ biberon alıp ekstra başlık mı almam gerekiyor bilginiz var mı?
damlabahar ilosunannesi_ E Bebekte indirim var şuna burdan temin edebilirsiniz tek parça şeklinde satılıyor
ilosunannesi_ damlabahar valla çok soruyorum ama gönderdiğiniz model de +0 sanki. +3 orta akışlıyı göremedim. Bebeğim 4 aylık
damlabahar ilosunannesi_ estagfurullah benimde 4 aylık ben hala bunu kullanıyorum 6 dan sonra değiştiricem orta akışlı yok galiba hiç ona bakmadım 🤭😅
ilosunannesi_ O zaman en iyisi ben de bunu alıp 6. Aydan sonra başlık değiştireyim. Teşekkür ederim ☺️