Happymomnes Kızlar 16-17-18 aylık bebeklerinizin günlük öğünleri nasıl paylaşabilir misiniz? Bana da fikir olsun hergün ne yedirsem diye düşünüyorum
livanurvealpinannesi61 Happymomnes sabah pankek yanına salata domates labne peynir bal tahin pekmez ceviz avokado zeytin olabilir ara öğün meyve kuru yemiş kuru meyve öğle yemeği sulu köfte yayla çorbası akşam biber dolması yanına yoğurt yada pırasa yemeği sebzeli bulgur pilavı
Ozra Happymomnes sabah 1 yumurtayı öyle yada böyle yedirir ama yanına peynir falan yemez bi zeytin yer. Öğlen çorba yoğurt Akşamsa biz ne yiyorsak ama genelde et tavuk tarzı şeyler pişer çünkü kıızk sebzeyi ağzına sürmüyor ara öğün de kuruyemiş ve meyve yapıyorum 2 kere
Arasarden Happymomnes sabah dil peynirli omlet zeytin avokado labne bal karışımı ara öğün yoğurt veya meyve öğlen kıymalı tarhana çorbası akşamda ıspanak yemeği yanına makarna
livanurvealpinannesi61 Happymomnes bizde yemekte ne varsa o yenir yemek seçme diye birşey yemek seçmesine izin vermedim hiç
Ozra Happymomnes bizimde öyleydi içindeki malzemeleri sürekli değiştirdim ama önce menemenle sevdirdim