Cicekannesi44 Merhaba bayanlar sorum olacak Kasım ayından beri korunmasiz ilişkiye giriyoruz eşimle 2. Çocuk kararı aldık ama kaç aydır olmadı kafaya çok taktım acaba bı doktor kontrolüne mi gitsem yoksa bu durum normal mi beklemelimiyim
Deletedmom_79 Cicekannesi44 stres koşulları, yaş bir sürü etken var. Yaş deme sebebim 30ları geçmediyseniz 6 ay gibi bir süre. Ama öncesinde kontrol amaçlı amh testi yaptırıp rezervlerinize baktırabilirsiniz
Cicekannesi44 Deletedmom_79 yaşım 27 bilemiyorummmm kii ilk haliligimde 5. Ayda tuttu mesela diyorum acaba benim hormonlar mı öyle çalışıyor hemen tutmuyo
Deletedmom_79 Cicekannesi44 olabilr çok etken var yediklerin yaşam koşulların başka şeylere odaklanman vs. Ve malumun en sıkıntılı olan şey “çocuk yapmaya” odaklanman. İstedikçe gider biliyorsun😁 Tavsiyem reglinin bitiminden sonraki 12-17 gün sonraki yumurtlama dönemlerini değerlendirmen.
Cicekannesi44 Deletedmom_79 o şekilde hep girdim ilişkiye uygulamam var yumurtlama günlerini gösteren ona bakarak denedim ama sonuç alamadım bende 🥲
seymanurryilmazz İlk çocuğunuz ne kadar Şuan ☺️ bazen uygulamalarda yanılabiliyor benim arkadaşım folik asit kullanmaya başladı 2. Hafta tutmuş Şuan gebe. Etkisi olduğunu düşünüyor
Cicekannesi44 seymanurryilmazz 3 yaşında evet folit asit çok etkili bende duydum ama kullandım hiç ilk haliligimde kullandım sadece