nes90 cok guzel bir tevafuk oldu 2 haftadir bu durumla ugrasiyorum bende burdan sesimi duyurayim ISTANBULDA oturuyorum OzEL MEDILIFE CAPAYA goturuyorum oglumu onceden doktorumuz farkliydi isi birakti yerine ZEYNEP TURKYILMAZ TUNCER diye bir doktor geldi kadin ilk 2 randevuda cok iyiydi sonra resmen canavar cikti icinden ne sorarsak tersliyor ne dersek ters cevap veriyor oglum gunde 7 8 defa kaka yapmaya basladi hemen doktora goturdum normalmis ishal olmasi icin 15 olmasi lazimmis cocugun alti pisik oldu artik ama ilac falan hicbirsey vermiyor hastaneye sikayet ettim hastane yonetimi de nasil bir etikleri varsa (gidip onlarla da gorusucem)kadina ismime kadar vermisler kontrole gittik iyi bir doktor bulana kadar mecbur kakamiz duzelmedi dedim ben anlamiyorum bilmiyorum baska yere götürün vs konustu ek gida dedim bir kitapcik verdi bunu okursun dedi vs daha da ters davrandi simdi baska bir doktor buldum ona gittim daha muayene baslamasiyla kalbinde ne var dedi ufurum duyuyorum dedi kadina 5 kere muayene olduk ufurumu duymadi dusunebiliyormusunuz pazarteai asimiz var kadina bir kez daha gidicem cok guz3l bir konusma yapip cimere sikayet edicem bu arada oglum ishalmis ve probiyotikle kakasi 1 veya 2 ye dustu yazik cocuklarimizi kime emanet ediyoruz