uguremi Merhabalar şu an oğlum 3 ay 20 günlük artık zayıflamak istiyorum güncel kilom 75 hedefim 60 ama çok korkuyorum sütüm azalır mı ki diye çocuğumu besleyemezsem diye yapanlar var mı nasıl doğrultuda ilerliyorlar bilgilendirirseniz çok sevinirim
sevvgi uguremi bende emziriyorum ekmeği kestim şekeride azalttım ve beş ayda 23 kilo verdim Çok almıştım hamilelikte. Halen fazlam var yola devam 😁
Tgc9 uguremi Benim de kızım 3 aylık zayıflamam gerekiyor denedim ama olmuyor belli başlı şeyleri tüketmediğim zaman az beslendiğim zaman sütümde azalma oluyor 🤦♀️
Ares01 uguremi merhaba oğlum 3 aylık 1 haftadır diyetisyenle görüşerek diyete başladım 1 haftada iki kilo verdim ama diyetisyen süt artırıcı şeyler koydu hep listeme
hulyacakahve uguremi Benim oğlum da 3 ay 3 günlük. Ben de 2 haftadır diyetteyim. Daha doğrusu sağlıklı beslenmeye başladım. Saçma sapan şeyler tüketmiyorum. Ve porsiyonumu azalttım. Şimdilik -3.7 kilo verdim. 85.1’den hedef 65🎯🙈🫠
uguremi sevvgi vavvv çok iyi vermişsiniz bende artık toparlamak istiyorum kendimi çık saldım bende keserim ekmeyi şekeri
uguremi Tgc9 Ben hiç denemedim denemekten de korkuyorum çünkü sadece benimle besleniyor ama herkes suyu söylüyor suyu ne kadar çok içerse ve yulaf ne kadar yersek O kadar çok sütün olur diyorlar bilmiyorum ama bir yerden de başlamak istiyorum
Tgc9 uguremi Su içmeyi çok seviyorum ve fazla tüketirim ben sadece suya bağlı olduğunu düşünmüyorum o yüzden en azından bende bu şekilde