Binnur23 slkmsncemile Garnıer color naturals 7.40 sultan bakırı Garnıer nutrısse 6.41 bakır kumral 7.40 tam 6.41 boyanın yarısı oksidanları tam . Şimdi marketten baktık numaralara öyle söylüyorum ama bana güvenip hemen yapma yada yaparsan senin yüzüne olmadı deme .
slkmsncemile Binnur23 dip uç ayrı renk olmaz, çünkü dipten değil uçtan boyuyorum önce, versin bir renk
Mavisim_21 slkmsncemile kdor kızılı ile sultan bakırı ona yakın tonlar yapabilir ama saçının şuan ne renk olduguda önemli o yüzden bir kuaföre gidip saçını gostersen fikir alsan daha iyi olur benim bu söylemim doğal renkler için
Duyulurum slkmsncemile kızıl saçlarımı savurdum koştum geldim ama ben ginger değilim hiç olmadım, olmaya da gerek yok bence siz de olmayın 😄
slkmsncemile Duyulurum kızıllık kadar güzel bir şey yok savur savur azda şu tarafa savur. Asıl kızılıma dönerken bir uğrayıp geçicem aşkım amaç denemedim dememek…
FiltreKahve slkmsncemile biz kardeşimin saçını evde yapmıştık bu renk 😅 önce açıcıyla açtık sarı olana kadar sonra üstüne iki kutu turuncu kızıl bir kutu de şarap kızılını karıştırıp boyadık bu renge çok yakın oldu ama ben kendim evde genelde daha standart kızıllar boyadığım için bilemedim tam renk kodlarını 🤦🏻♀️
slkmsncemile FiltreKahve ya bende kırmızı tonajlılara boyadım hep. Şimdi bu ginger kızıl olunca kal geldi. Birde düz 77.44 insanı olupta vazgeçebilen varmı bilmiyorum ama aklım hep oraya gidiyor…
FiltreKahve slkmsncemile Şundan vazgeçemedim bende 1 seneye yakın ama çok akıyor bir de kuaförde yaptırıyordum ebesinin nikahı tutuyordu. Mecburen vişneye döndüm
slkmsncemile Kuaför abla kuaför abla, boyan var mı var var , oryalin var mı var var, ne duruyorsuuuun ne yapayım saçımı boyasana saçımı boyasana vay vay saçımı boyasanaaa
slkmsncemile Mavisim_21 kdor kızılı? Ayrıca saçım boyayı emiyor direkt kutudaki renk tutar eminim ama saçımın şuan ki hali slkmsncemile bu. Kuaförler renk vermiyor şu kadara yaparız diyor
Mavisim_21 slkmsncemile kor kızılı kuaföre hangi renk boyayacaginizi bilmek istiyorum dersin sonrada yarın geleceğim falan dersin hangi renk karistiracaginizi bilmek istiyorjm dersen soylerler