slkmsncemile Arkadaşlar kuaför olan biri vardı burda nerde oooo? Yada selen özyurt diye bir influencer mı ne var, onun saçı çok güzel bir ginger kızıl olmuş bu rengi bana oran orantı karıştır diyinde yapayım 🤣🤣🤣
Binnur23 slkmsncemile Aşko o işten kocam anlar ben anlamam 🤪 Ama ecük ondan karıştır ecük ötekinden olur herhalde 🤣🤣🤣
nehirsude0 slkmsncemile ben bı ara tarçin rengi yapacaktım saçımı Allah’ın belası boya kıpkırmızı yaptiydi sacimi kocam eve gelince kırmızı başlıklı kız diye dalga geçmişti akşama kadar ağladım😂hem gulüp hem ağladım kaynanam koyu kahve aldı bana boya onu vurdu üstüne şarap rengi oldu şükür aktı ama 2 buçuk sene oldu hala turunculuk kaldı saçımda pişmanliktir gerçekten😅
slkmsncemile Arkadaşlar up, o kızıl tonunu bulmam gerek çünkü hiç ginger kullanmadım daha henüz açık kızıllardayken yapayım şunu hevesim gitsin
slkmsncemile Binnur23 kocana bu fotoyu at alt rengim karamel bakır ama aktı 1 ay önce boyadım en son deki market boyasıyla versin tarif, saçı boyanın rengini kolayca alıyormuş de
slkmsncemile Ginger kızıl diyorum hiç mi kullanmadınız ya, kırmızı yapmadan deneyeyim aradan çıksın dkdkdkf
bal012 slkmsncemile kız teninde böyle açık mı yoksam açık tene kızıl iyi gidiyor esmersen yapma etme dur 🥸
Binnur23 slkmsncemile market boyaları her zaman koyu cıkarır yavru onlarla tonu tutturmak zor o kutu kuaför boyası ile bilir numaraları
slkmsncemile ElisaMom_ çocuğu uyusun diye kendini feda eden canım anne, tişikkirlir, böyle böyle bulucaz doğru kişiyi
ElisaMom_ slkmsncemile şey rica ederim zaten her gece uykusuz geçiyor daha fazla beddua alamam, hkksjsjkm😂
slkmsncemile nehirsude0 kızılın her tonunu kullandım çok seviyorum aşığıyım ama böyle ginger kızıl hiç denemedim. Kırmızı ve koyusu tonlarda gezdim hep. İle hazır karamel bakır olmuşken bir deneyeyim yaaa