cefakarana Ya bisey sorcam bebeğin cinsiyetini ayarlayabiliyormusunuz. Yaptığınız herhangi bisey var mı. Yoksa Allah ne verdiyse mi ? Kız olması için özellikle uyguladığınız bisey veya erkek için ben şöyle yaptım kız oldu vs 🤔🤔
Semaaa39 cefakarana var tabi. Kız için 1 adet kurbağ bacağı, erkek için 2 adet kurbağ bacağı yiyeceksiniz.
Sevval2301 cefakarana büyü yaptirman lazım 😂🌝 tövbe tövbe öyle bir şey olur mu cnm dua et niyet et çıkana razı ol evlat sonuçta. Bu genlerle ve kromozomlarla alakali
elifin_annesi30_ cefakarana önce sağlıklı olması için dua et sonra da istediğin cinsiyet için de sonra dua et
Skylifee006 cefakarana bilimsel bir açıklama vardı tabi doğruluğu meçhul. Yumurtladığın gün döllenme olursa büyük ihtimal y kromozomu taşıyan sperm daha hızlı yumurtayı bulduğu için erkek oluyor. Ama yumurtlama dışı olursa X kromozomlu sperm olması yüksek çünkü X kromozomlu sperm daha yavaş hareket ediyor o zaman da yumurta döllenmesi zor oluyor ama ☺️
Bezelyevefasulye Doğruluk payı varmış bilmem ama antik dönemlerde erkekler kız bebek için sağ testis erkek bebek için sol testislerini bağlarmiş bir yazıda okumuştum