atlass1 Merhaba güzel anneler🌸 3,5 aylık bebeğim var ve sadece anne sütüyle besleniyor emziren anne güzel kilo verir diyorlar ama benim hiç giymiyor🥲 zayıflamak için neler yaptınız neler yapalım birbirimizi destekleyelimmm 🥲🥰❤️🌸
Aslaninannesi26 atlass1 kesinlikle ben emzirirken daha çok aldım 😩 Online diyetisyen ile görüştüm fakat ödem atıcı yeşil çay gibi şeyler sütten bebeğe de geçeceği için önermedi bu yüzden 1 ayda 4 kilo verebildim sadece yavaş gitti tabi aralarda maalesef bozduğumda oldu. Bebek müsade ettiği kadar 15-20 dk Leslie gibi YouTube videoları yapmaya çalıştım ama motivasyonum çok çabuk dağılıyor
Asyaveannesi04 atlass1 6 ay pek umursadım 25 kilo fazlam vardı, sonra sonra ekmek, hamur işi, çikolata tarzı şeyleri kesip günde 1 saat yürüyüş yaptım ve hepsini verdim sıkılaşmak için de hafta 2 gün aletli plates yapıyorum
Maka_Paka atlass1 Ben emzirirken 3 ayda verdim hepsini. Bebeğimi tek büyüttük çünkü. Eşim işe gidince gün boyu sadece yoğurt yediğim bile oldu, bebem sağ olsun
atlass1 Aslaninannesi26 ayy aynıı ben🥲 bugün başladım bende bakalım paketli gıda tatlı va herşeyi bitirdim🤭
atlass1 Maka_Paka tek öğün yasa az yemede sütü etkilemesinden korkuyorum. Emzirdikce acıkıyorum sanki yada öyle hissediyorum bilmiyorum