Badeseyma Şimdi biz eşimin iş yerindeki en yakın arkadaşına çaya oturmaya gitcez ve çocuklara hediye alcaz oğluna küçük okula gitmiyor ona top aldık ama büyük kızı 1 yada 2ye gidiyor ona ne almalıyız fikir verir misiniz ne alalım kıza
Mavili-mavilimorcicek Badeseyma Kız için oyuncak değil de kitap alın en güzel hediye bence.Oyuncak almak istiyorsanız da yaşına uygun eğitici oyuncaklar var onlardan da alabilirsiniz.
Badeseyma Zumra_Fatma bizim eve geldiler çaya önce biz davet ettik kızımın topunu sevdi götürecekti eşimde ben sana top alıyım söz dedi o yüzden top
simseklivekalpli Mavili-mavilimorcicek aklıma yarıyıl tatilinde düşen bi video geldi. 1 sınıf öğrencilerine vali kitap hediye ediyor. Kız küsüyor bisiklet bekliyordum kitap ne diye 😂😂
Mavili-mavilimorcicek Badeseyma Yaşına uygun eğlenceli resimli kitaplar var,set olarak da var yani kutunun içinde bir kaç tane kitap oluyor hatta çok da pahalı değiller oyuncaktan da ucuz.
Bebegim3535 Badeseyma hikaye kitabı seti alabilirsiniz. 1.veya 2. Sınıfa giden bir çocuk için en önemli şey kitap okuma
OptimusPrime Badeseyma Evet benim kızım 4,5 yaşında. Çok yakın arkadaşım hediye etti. Kızımla birlikte yapıyoruz biz çok mutlu olmuştu.
Badeseyma OptimusPrime da bu sadece internette mi var biz bugün akşam gidicez dün akşam haber verdiler
tubasd Badeseyma bir kaç şekilli sukullu kalem alabilirsiniz yada stickerli kitaplar var alabilirsiniz hem kalem hem kitap oglanada top ve boyama kitabı alabilirsiniz kıza güzel coraplarda alabilirsiniz tutulu mutulu böyle okulda giyilirdi ya eskiden😍