Kuzuletta 6 Aylık bebeğim artık sürekli gece uyanıp ağlıyor ve hamağına alıp sallamadan uyumuyor. Gün içinde hiç yemek yememeye de başladı. Aynı durumu yaşayan var mı? Dişe dair henüz bir durum yok
serifeins Kuzuletta bizde de durum böyle dün gece 3 de uyudu 5:45 e kadar sık sık uyandı en son da sabah 8:30 da kalktı napıcaz bilmiyorum uykusuzluk ve yorgunluktan bittimmmmm
nsrn46 Kuzuletta diş sancıları sebebiyle olur bu durum genelde. Diş çıkarma süreci ortalama 4 aylıkken başlar ama dişlerin damakları yarıp çıkması 8-9 ayı bulabilir o yüzden dişe dair bir belirti vermese de yüksek ihtimalle diş çıkarma sürecindedir bebeğiniz.
Kubraaybars Kuzuletta bizimde aynı gece yattığında 2 falandı kaç kez kalktı hatırlamıyorum şuan oyun oynuyoruz
Beyzatlass Kuzuletta bizim oğlanda böyle kulaklarıylada bi alıp veremediği var durmadan çekiyo kaşır gibi hareketleri var
Kuzuletta Kubraaybars Ben de gece ayaktaydım sabah 8 de tekrar uyandık 😫 alışkanlık edinmiş olabilirler aslında
Kuzuletta Beyzatlass Evet bizim kız da da başladı ama sanırım uykusu geldiği için yapıyor. Ben bu şekilde gözlemledim