rabiaakkan bir arkadaşa yazmıştım bir iyi bir kötü gidiyorum ama hala emiyor şükür, onu buraya yapıştırayım okuyun. ben denediklerimi yazayım inşalllah faydası olur. Öncelikle biberon yok da meme reddi varsa ya büyüme dönemi algısı değişmiştir, ya süt tazyiklidir ona önlem almak lazım, yada süt geç iniyordur öncesinde masaj yapmak yada ılık su torbası koymak lazım. Biberon varsa biberon markası değiştirilip az akışlı alınabilir comotomo gibi. Ayakta emzirme, karanlıkta emzirme, oyuncak göstererek emzirme veya farklı pozisyonlarda emzirme işe yarıyor. Ben böyle red dönemlerinde uyanıkken asla teklif etmiyorum. Uyutuyorum öyle deniyorum. Bir de inatlaşmamak ve ağlatmamak önemli. İnatlaşırsa ayakta kucağımda sallaya sallaya emziriyorum. böyle dönemlerde emzirme pozisyonunda emzirmeden oyun oynatıyorum çıngırak sallıyorum koşullanması gidiyor, göğüs ucuöu asla dudağına değirmiyorum. Parmağımı değiriyorum ağzını açınca göğsümü veriyorum ve genelde sütü sıkıyorum ağzına damlatıyorum. Çok açken ve çok tokken de istemez. Umarım yararım olur
Pilates topunu unutmuşum. Kucağıma alıp zıplıyorum biraz sonra emziriyorum bir emzirme danışmanı demişti. Bir de müzik sesi yada beyaz gürültü açıp emziriyorum. Bazen ten tene ytemas şe yarıyor. Hepsini dönem dönem denedim 😅