gamze1717 Selam kızlar merhaba bebeğimin süt ve süt ürünlerine karşı alerjisi var doğduğundan beri özel alerjik mama kullanıyor ve 6 aylık ek gıdaya geçme zamanında beslenmesini nasıl yapabilirim neler yedirebirim biraz aydınlatın beni kafam çok karışıkk🤦🏻♀️🙄
nuroner gamze1717 doktorunuz yönlendirmedi mi acaba? Biz daha o aşamaya gelemedik ama doktorumuz birlikte ilerleyeceğiz dedi bize alerji testi içinde yönlendireceğini diyet açma ile gideceğimizi söylemişt
Merva96 gamze1717 bizde aynı şeyi yaşıyoruz. Diyetisyen ile 3 gün kuralı şeklinde sebzelerle başladık meyvelere geçtik bu sürede bende denemeler yapıyorum sonrasında bebişimde etki olmazsa diyet açıyorum. Alerji diyetisyeni ile ilerlemek lazım
Yigitsmomy Her besin alerjik olabilir bu yüzden 3 gün kuralına uyarak vereceğiniz her gıdayı gözlemleyip ilerleyin alerjide 3. Yılımız yüksek süt yumurta kuruyemiş hala da devam ediyor
seda41 Bizdede aynı durum şu an süt ve süt ürünleri yumurta et yasak şikayetimiz devam ederse kuruyemiş ekmek yasaklanıcakmış çok zor valla Allah yardımcımız olsun
gamze1717 nuroner kuzum biz 40 günlükken hastaneye yattık kanlı ishal yaptı araştırdık süt ve süt ürünlerine alerjisi çıktı ben diyete girdim emziriyordum diye özel neo cate mama kullanıyoruz zaten şuan emziremiyorum sütüm kesildi doktora daha gitmedik ve şuan tam 6 aylık oldu bugün ek gidaya nelerle geçsem diye düşünüyorum
sema_068 gamze1717 ben diyetisyenden dedtek aldım. Havuç, avakado,elma,bal kabağı,patates,armut gibi mevsim sebze meyvesini deniyoruz