aysegul_my Sevolaraaaaa kac bin lira ameliyat ücretiniz bende istiyorum ama psikolojim dayanabilir miyim bilmiorum ne guzel karar vermişsiniz o cesareti kendinizde bulmuşsunuz inşallah herşey cok güzel olur bundan sonra sizin icin 🙏
bdilekkayra Sevolaraaaaa bende 5 ay önce oldum verdiğim en doğru karardı insallah sizinde güzel sorunsuz gecer🌸🌸
Sevolaraaaaa aysegul_my çok teşekkür ederim Allah razı olsun senelerin istediği ama sonunda ailemide ıkna edebıldııımm burada 50bin SGK desteklı sozdeee 😂
aysegul_my Sevolaraaaaa araştirma hastanesimi özel hastane degildir saniyorsam özelde fiyatlar 200 bin falanmış sanirim
Sevolaraaaaa aysegul_my yok özel hastaneee devlette ucretsız oluyor benım bıldıgım ama o da sırayla olduğu ıcın epey bı bekletıyorlarmıs
aysegul_my Sevolaraaaaa özel hastane ve 50 bin cok iyi cidden ne güzel genelde araştirma hastaneleri öyle yapiyomş die duymuştum özeller cok pahalli diyolardi devlette belli bi obezite kilosunun üstünde olmak gerekiyomus sanirim birde bu ameliyati uygun görünmesi icin bi sürü ek rahatsizliklar olmasi gerekiyomuş gerekli olanlara yapiliyomuş
Mikiiiiii Kaç kilosunuz emziriyormusunuz? Hangi şehir hangi hastane? Bende istiyorum 9 aylık kızım var emiyor. Bende ameliyat olmak istiyorum. İnşallah güzel geçer ameliyatınız istediğiniz kiloya inersiniz sağlıklı bir şekilde
Sevolaraaaaa Mikiiiiii amiiin çok teşekkür ederim sagolun inşallah 💖 Ortaca yücelen hastanesi 🌸 emzırmıyorum 4.5yasında kızım kilom cok insallah güzel olur her şey🤲🏻