Gizemre Gokhangurbet58 biz zaten hazır su alıyoruz ama yine kaynatıyorum su kabına koyup ılıyınca veriyorum sürekli ordan
Masal Gokhangurbet58 Tek kullanımlık sulardan veriyorum. Küçük şişe alıyorum onun için. Doktorumuz öyle önerdi, ek olarak kaynatıp verme suyun tadı değişiyor demişti. Onu da Oda sıcaklığında içiyor.
Gokhangurbet58 G_ADAN bende oyle yapiyorum cevremdekiler ne gerek var suyu doldur ver diyolar kaynatmadan
Gokhangurbet58 Masal evet bnm cevrilem dekiler de oyle diyorlar suyun tadi degisir hatta bazen mamasin sogutmaya ugrasma direk icine biraz soguk su koy diyorlar da hep kafam karisiyor
Meyra Bebekler icin sular satılıyor onlardan vermeyi düşünüyorum böbrek fonksiyonları 9 aydan sonra düzene girdiği icin smdilik bebeklerin içtiği suuyun tadı nötr olmak durumundaymış sadece bebek suları bahsettiğim gibiyms
Masal Gokhangurbet58 kaynatıldığında içindeki mineraller ölüyor. Bu sebeple hazır fakat küçük suları verebilirsiniz. Sebil de önerilmiyor çünkü.
Edaa Gokhangurbet58 Hazır suyu kaynatıp dinlendirip veriyordum.Bebek suyu aldım artık ondan veriyorum
Cglkzn Masal bende bebeğime su vermek istiyorum çünkü gunde bir kez mama veriyorum denedim midesi cok bulandı sudan ne yapabilirim 1.5 aylik bebeğim
Sdnbln Çeger hazır suyu kaynatır isrk suyun içindeki sodyumu iyice azaltmıs olurmuşuz bu sebepten erikli suyunkaynatmadanveriyorum o markaya güveniyorum
Oykuzey Gokhangurbet58 İçme suyunu kaynatıp küçük bir cam şişeye dolduruyorum, 1-2 gün onu kullanıyorum sonra yine tazeliyorum.
Masal Cglkzn kızım 6,5 aylık o bile beğenip içmiyor henüz. Yeni vermeye başladım bende. Şuan mecburen kaşık ile veriyorum. Ekstra ne yapılabilir ki🤷🏼♀️
Ayliinn Masal Bizimki uykuda dahi suyu anlayıp içmiyo geri itiyo 🤦♀️ ek gıdayada başladığımız için içmesi gerekiyo ama bi türlü içiremiyorum bende hala bi yol bulabilmiş değilim 🙆♀️