nurkaradirek Bebeğim iki gündür çok huzursuz hiç bişeyden memnun değil resmenn Tecrübesi olan bakabilir miii sizce diş mi
153s34 nurkaradirek ayy evet dis geliyor galibaa 🥹🥹 hayrli olsuuunn 😁 benm oglusumunda ckti canm 6 aylik dha yeni oldu 2 disi var 😁 4 ay 26gunluk iken cikmsti ilk, ikincisi de gecen hfta ckti. Smdi usttekilerden supheleniyorumda bakalim 😏
oznur06unlu nurkaradirek evet haklısınız benimde ilk bebeğim başlarda bende sizin gibiydim niye böyle oldu ne zaman cikicak falan diye surekli damagini kontrol ederdim ilk disimizi çıkardık çok şükür smdi ikinciyi zorluyor bakalım dün gece de ateş yaptı biraz inşallah kolay geçer bu dis dönemi her için 🤗
153s34 nurkaradirek olabilir takip edinnnn bakalimm. Gerci bende okdr bakkyordum goyaa ama ciktigi gnunn onceki geceesi bakmstim bsey yoktu, ertesi gun bi baktim anaaaa diş 🤣 alttakiler kolay cikiyormusta zaten usttekiler vs zormus 🥲 oyle diyorlar
153s34 nurkaradirek ya ben onu hc anlayamiyorum cnku bizmki ben yaninda olmadigimda 7/24 agladigi icin ,neye agladigini anlayamiyorum 😂 ama geceelri ciglik atarak uyumaya direniyordu ikinci disi ckmadan once, bi alakasi var midir blemiorum ama.
nurkaradirek 153s34 benmki De ağlama konusunda yanında yokken ağlıyor da diş için ağladğını sebepsiz yere kızarak ağliyor o zaman anlıyorum