ElisaAlya Merhaba Annelerim Aşağıdaki linkte bebeğim için kullandığım ve kullanmadığım temiz ürünler bulunmaktadır. Fiyatları uygun tuttum. Fiyat ve bilgi için yorumlarınızı bekliyorum
ElisaAlya Umayduru25 Otomatik sallanan müzikli salıncak güncel fiyatı 3500 Normal ana kucağı 800 Mama ısıtıcı kutusunda hiç kullanılmamış 1250 Kanguru 200 Anne yanı yatağı 300 Emzirme yastığı 100
ElisaAlya Nacafa Ben fiyatını bilmediğim için 1800 civarı gördüm. Ürün hiç kullanılmamış Eğer güncel fiyat buysa tabi indirimli yaparım
Zlhaanne Meri-Mel gerçekten öyle bende geçenlere eğitici kopekcik gördüm çok istiyordum almayı 400 TL dedi aradan a101 e geldi 499 koştum aldım hemen sıfırını 100 tl fazlası ile bazen abartiyorlar
Meri-Mel ElisaAlya Sizin ürünleri daha önce görsem hepsine ederdim ama kızım 15 aylık oldu çok şükür genel söyledim hepsi birbirinden güzel iyi satışlar ☺️💓
Nacafa ElisaAlya benim ihtiyacım yok ama ihtiyacı olanlar orda alırlar ya da siz üstte indirim yapacağınızdan bahsetmiştiniz sizden de alırlar belki🥰
ElisaAlya Nacafa İhtiyacı olana tabii yaparım. İhtiyacı olmayıp laf olsun diye konuşanlara değil 😘 İyi aksamlarr