Mygirlmybaby İkinci çocuk istiyoruz kızımda 1 buçuk yaşında ama içimde anlamlandırmadigim bir şey var. Kızıma ihanet etmiş gibi düşünüyorum sizce nedeen
yenianne01 Mygirlmybaby ihanetsel bir durum yok aksine daha iyi oluyor kimsege ihtiyacları olmaz kardeşiyle beraber büyürler birbirilerini korumalarını gülmelerini oynamalarını gördüğünüzde İyiki diyeceksiniz ama yaş için bişey diyemem destekciniz yoksa biraz zorlanırsınız belki ilk zamanlar☺️Benimde 4 çoçuğum var☺️
sadeturkvatandasi Mygirlmybaby çünkü daha çocuğunuz bebek ve ilgiye ihtiyacı var ikiye bölüneceksiniz ve ikisiylede istediğiniz gibi ilgilenemeyeceksiniz. Hani kazara olsa neyse de bile bile bu kadar az yaş aralığı bırakıp hamile kalmak çok cesurca tebrik ederim😅
Hep_mi_uykusuz Mygirlmybaby cunki daha cok kucuk cocuğuniz benimki 3 yasinda ben hala kizima yetemem diye korkuyorum biraz daha bekleyin derim
Fadime17 Mygirlmybaby yaşı çok küçük değil mi bebeğinizin 2. Çocuk için bilmiyorum 🤷🏻♀️ bence ilk çocuk bşraz büyümeli doğruyu yanlışı ayırt etmeli . Sonra 2. Çocuk olmalı
Afitap4546 Mygirlmybaby Benim kızım 4 yaşında oğlum 1.5 yaşında çok zor oluyor bütün ilgimizi kızıma vermemize rağmen çok farklı laflar duyabiliyoruz ondan ve bu bizi çok üzüyor hamileyken çok ilgilenedim sürekli uyku hali bulantı kızımda oynamak istiyordu çok zor bir süreç ama konuştugumuz zaman anlıyordu çocuğunuz daha çok küçük bence hem siz hem çocuğunuz çok yıpranır
Emine_elis Mygirlmybaby 10 aylık kızım âdetim gecikse ödüm kopuyor sanki kızıma ihanet edyrm gibi severkn de acaba hamilemiyim aklıma geliyr sonfa adet olunca ohh bol bol sevyrm ya zorlancğmı düşündüğüm için öyle ihbaet gibi geliyor
birponcikannesiii Mygirlmybaby bende ne yazıkki öyle düşünüyorum eşim çok istyor ikinci bebeği bende aksine yetemem korkusu var yani daha daha yorulacağımı çok iyi biliyorum bu iki aydır korunmuyorum bu ay adetim gecikti dua ediyorum Rabbim hazır olmayana kadar nâsip etme inşallah duam kabul gerçekten de hiç ama hiç hazır dglm eşimin de yaşı büyük oldğu için istyor onu da anlıyorum ama bakalım ne olacak
ikibinyirmiuc birponcikannesiii bu iki aydır korunmuyorum bu ay adetim gecikti dua ediyorum Rabbim hazır olmayana kadar nâsip etme inşallah nasıl yani hem korunmayıp hem de duayla mı geri savıyorsunuz anlamadım 😂
pnar80 Mygirlmybaby ya benm oğlum da şuan 2.5 yaşında kızım 45 günlük gerçekten yorucu böyle düşünmemiştim. Tam oğlum gece emme işi falan bitmişti artık gece kalkmıyordu kızım oldu çok şükür ama inanın zor
Gizzzzz-giz Mygirlmybaby 9 aylık kızım kondom patladı günümün geçmesini bekliyorum ben de. Aynı hisleri yaşıyorum korku endişe bilinmezlik kafam çok doldu
karadenizl Beraber büyür diye peşpeşe doğum yapan annelerin günü pişmanlıkla yetememe duygusuyla geçiyo her ne kadar kaynananız yardımcı olsa da ikiside sizin kokunuza muhtaç olacak kaynananız ne yapabilir bence yaş aralığı en az 4olmalı
Mygirlmybaby karadenizl beraber büyürler diye yapmıyorum ki. Ben kendime inandığım için ikinci çocuğumu yapmak istiyorum. Her zorlugin arkasında kolaylık vardır.