YaprakAslby Merhabalar bebeklerinize kaçıncı ayda balık verdiniz ve ilk hangi balıkla başladınız? 9 aylık olduk artık balık vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Lilan YaprakAslby 7. Ayda verdim. Hamsi,istavrit vermiştim. Çokta seviyor 🥰 tavsiye ederim. Daha diğer balıklara cesaret edemedim
AsilDorukAnnesi YaprakAslby 8 aylıktı genelde tavuk balığı alıyoruz şuan 14 aylık . Ama yoksa diğer balıklardan da veriyorum
RabiAyaz24 Ben 7. Ayda somonla başladım cnm 13 aylık haftada düzenli olarak veriyorum artık diğer balıklardan da ama somon veriyorum genelde
YaprakAslby Tuba Ececavus Bende ilk vericem bunda da üç gün kuralını uygulamakta fayda var diye düşünüyorum
Ececavus Bizde bi kaç güne 8aylık olucaz balık vermek istiyorum ama onuda 3gun kuralına göre mi vericem
Serrzeyy Valla biz balikciya gittigimizde ilk once corba iciyoruz kizimada yediriyorum balikta levrek yiyorum genelde kizimada veriyorum 9bucuk aylik
Deletedmom277 YaprakAslby 7.ayına gelmeden verdim. İlk yediği uskumru, istavrit hamsi çinekop palamut. Somon tercih etmiyorum
Tuba Gozde888 3 gün arka arkaya aynı gıdayı veriyorsun. İlk günü bir kaşık, ikinci günü 2-3 kaşık ve üçüncü günü 5 kaşık. Alerjik bir durum oluşacakmı diye bakmak için oda🙂