Ayseaysey Kızlar yalnızca göbekden kilo alıyorum kilo versem her yerim den gidecek ama sadece göbeğimin gitmesini istiyorum böyle bişey mümkün mü
Prensannesi0 Ayseaysey korse ve karın egzersizleri ile gidebilir benim o şekilde göbeğim azaldı ve egzersize düzenli devam ederseniz sarkma olmaz 2 gündür spor yapmıyorum yarın inşallah devam edeceğim 🥰
Prensannesi0 Ayseaysey ebru şallı’nın karın egzersiz videoları var youtube de onları yapıyorum bir de günde 45 dakika Leslie yapıyorum 🥰
sevimailesi Ayseaysey odemin gittikçe kilo da gitmeye başlar cnm güne limonlu su ile başla rezene cayi içiyorsan mesela limon kabuk tarçın at o şekilde iç limonlu su odem attırir
elisa2705 pinarkucuk He anladım canım benim doğumdan sora göbek direk gitti valla bide emzirme ile baya kilo verdim onun için gitmedim hiç bilmiyorum ama giden bi arkadaşım vardı baya farketmişti öncesi sonrası zaten gösteriyorlar gene bak gör sende bi gidip 🥰
pinarkucuk elisa2705 he valla bende gidicem benimki gitmedi hiç ondan düşünüyorum inşallah en yakın zamanda gidicem de faydasını görürüm 😀
maygirl Ayseaysey bölgesel diyetler var ama göbek çok zor eriyen bi bölge kesnlikle sporla destekleseniz daha saglikli bi sonuç alırsınız.