Aysee1903 Kizlar 4 aylik bebegimin yüzunde benekler ve kızarıklıklar cikmaya baslıyo bunlar neden olur aceba sizlerinde boyle oluyo mu ? Ve gecmesi jcin ne kullanabilirim
Liyaa Aysee1903 sanırım çoğumuzun bebeğinde bu hafta başladı bu kızarıklıklar benim kızım 1aylık 4 gündür ara ara çıkıyor kayboluyor sonra tekrar çıkıyor yarın doktoruna sorucam bende
Gizemre Aysee1903 benim oğlumda da var bişey yapmaya gerek yokmuş pamuğu ıslatıp yüzünü siliyorum sürekli
deletedmom4842 Aysee1903 Çıkıyor sürekli ertesi gün geçiyor yıkıyorum her gün elini yüzünü kalıcı değil yani tabii sizin farklı değilse
Liyaa Aysee1903 doktor her yeni doğan bebekte çıkabilen birşey önemli değil dedi vücut ısısı ara ara değiştiği için çıkıp yok olması normal dedi
Mltmmrl89 Benim oğlumda da çıkıyordu ilk doğduğu andan beri sımdi 5.5 aylık oldu ara sıra sivilce çıkıp geçiyordu. Doktor normal demişti. Ama son çıkan sivilce 2 hafta sonra geçti ve işi kaldı. Geçer mi acaba yada ne sürmem gerekiyor. Doktor kontrolüne çok var daha