bnm ilk doğumumda oldu normal dıkıstı yapıstırma degıl ama .5. gunde dıkısımı aldı doktor ama dıkısımde bı gariplik vardı zaten yarısı norml görünuodu yarısı kanamısta kabuk baglamıs gıbıydı kabuk baglı olan yerden 24 saat olmadan kan gelmeye başladığını gördüm ufak bı yerdn acile gıttık orda kı doktorbaktı bastırdı bıraz ıyce aktı nöbetcı kadın dogum doktoruna gönderdıler hmn bana sen bakma dedı bıraz acıcak dedı bı acı hıssetıım ama naptıgını görmedm ıcerdekı kanı bosaltcam dedı neyse acıdı gectı .pansumana gel dedı.sonrakı gun gıttım pansumancıya hastaneye bana dedıkı bu dıkıs acılmıs nöbetçi doktora gönderdı yıne cıktm oda baktı acılmıs bu dıkıs sen böle nıe gezıon enfeksiyon kaparsın yatısını yaptır sureklı pansuman yapılıp yaranın kapanmasını beklıcez dedı bn ne bıleym dıkıs acılmıs öncekı nöbetcı doktor kanı bosalttı fln ama dıkısımı actırdıgını fln sölemedı bosaltırken acıdı fln ama sonra bı acı yoktu .bnde yatısımı yaptırmadım tekrar aynı hastneye yıne aynısı olur fln dıe özel e sorduk durumu anlattık gıttım dıkısımın dıer yarısıda zor duruomus acılmak uzereymıs ztn dedı doktr tekrar aynı yerı kesip dıktıler yenıden dogum yapmıs gıbı ıkı gunde orda yattım agrım sızım yoktu ama tekrr yapılan ıslemlerden sonra cok sukur tek korkm bebegımı de bnmle yatırmazlar ayrı kalırızdı olmadı cok şükür beraberdık.