Deletedmom_297 Kızlar nasıl bebek alsam be alabilirim oyuncak en son 4 aylıkken almıstım oyuncağımız yok nerden ne alabilirim oyalayabilicek şekilde?
Handecelik Deletedmom_297 bebek ne iş3 yarayacak ki hani gelişimini destekleyecek şeyler takıp çıkarmalı, el becerisi için geliştirecek oyuncaklar, ses çıkaran tuşlu şeyler, basit müzik aletleri tercih edebilirsiniz
Ikrazumra19 Deletedmom_297 gitar var bizim cok seviyor bu ilk kelimelerim kartlarini cok seviyor ve öğretici oluyor ayilari kedileri filan cok seviyor pelus takmali filan oyuncakalri cok seviyor topları atimiz var kucuk arabamiz var gibi gibi
Masalserin2019 Deletedmom_297 aktivite masası alabilirsin. Brnimki 10 aylık almadıgım oyuncak kalmadı ama oynadıgı en fazla 10 dakka. Bondigonun aktivite masasını aldm basından kalkmıyor :)
Ikrazumra19 Deletedmom_297 ben ebebege gittike alıyorum 3 sepet oyuncak var esimde cok alir aklina geldikceinternetten alir filan aklima gelen sevdigi oyuncaklari bunlar
Ikrazumra19 Deletedmom_297 evet biniyor suan 17 aylik 13 aylikken filan almistik kendi binebiliypr dusme tehlikesi yok zaten devrilmiyor ki