Aliasaf_emel Kızlar oğlum 3 buçuk yaşında eşim sünnet ettimek istiyor 2 yaşından sonra 6 yaşa kadar bekleyin diyorlar ya doktorlar kafamı karıştıran o sizce nasıl olur ettiren varmı 2 yaşından sonra deneyimlerimiz neler? Nasıl olur sizce ?
Ogretmenannex Aliasaf_emel şu an fallik dönem dolasıyla yaptırmasanız iyi olur zaten çoğu doktor yapmıyor .
tubasd Aliasaf_emel o yaşta yaptırmadım bilmiyorum Ama ilk oğlumu pandemi dolayısıyla 18 . Ayda patirmak zorunda kaldım ve çok zorlandım yani bir kaç gün altını asla tek başıma degistiremedim sonraki günlerde büyük tuvaletini yaptığında banyoyo sokup ayakta belinden aşağısı i yıkayıp ayakta bezliyordum tabi sizinki artık bezi bırakmıştır da ben kendi hikayemi anlatıyorum ama pişmanmiyim değilim şuan 4 buçuk yaşında 18 aydan sonra yaptirsaydim daha değişik olurdu diye düşünüyorum
nuroner Aliasaf_emel çocuğunuz fallik dönemde , kendi bedenlerini yakından tanıma döneminde yani cinsel farkındalıklarınında yoğun arttığı dönem olduğu için uygun bir yaş olmaz. 0-2yaş mümkün değilse 6yaştan sonra yapılması uygun olacaktır
Aliasaf_emel Storymoon o zaman öyle bir imkanım yoktu Bide ben hiç hazır değildim çok korktum Anca bu zamana geldik