Ela3424 girlmomm bizde 6 ay 15 günlüğüz beyaz alttan gözüküyor ama daha görünmedi darısı bize inşallah inci gibi dilleri olsun yavrunuzun
girlmomm Ela3424 bizimkinin ucu görünüyor inşallah sizinkisinde teşekkür ederiz 🙏😍 sizinki nasıl çıkartıyor
yoncatk Ya ben de araya kaynicam benim oğlumun da çıktı galiba elime bıçağın ucu gibi sivri bişey geliyo gorunuyorda ama siyah renkte normal midir
tefe bizimde 5.5 aylık iki gün önce farkettim biraz huysuzluğu var umarım hemen geçer🥹 sizinkide hayırlı olsun inci gibi sağlıklı dişleri olsun inşallah
Ela3424 girlmomm bizimkinin eli sürekli ağzında baya zorluyor nemzaman çıkartır hiç bilmiyorum doktor 1-2 aya patlar dedi
Ballilokmam11 girlmomm kizimin ki de 6 ay 22 gunlukken aynen böyleydi şuanda 29 gunluk işte biraz daha çıktı bakalım daha tam atamadı ama o huysuzluk biraz azaldı
ayturk Ballilokmam11 6 ay 22 günlüğüz bugün ve iki gecedir ateş huzursuzluk katıla katıla ağlama diş eti çok yumuşak hafif şişlik var ne zamana kadar sürecek ki bu boule ateş çok kötü yapıyor kızımı
bgmtmr Benim de oğlum 5 aylık gündüz huysuzluklar başladı ama uykusu normal gece ise saat başı uyanıyor acaba diş belirtileri mi bunlar tecrübeli anneler bilirler ☺️
Duyulurum girlmomm zorluk devam etti benim cocuklarımda ama o diş ilk patlayınca bir rahatlama geliyor gece ve gündüz en azından bir defalık güzel uyuyorlar 😄
Ballilokmam11 ayturk insallah süreci bir an evvel anlatırsınız bizde de aynı huysuzluk ağlama hat sahadayız ateş olmadı sukur ama malesef zor oluyor bu dis çıkarma süreci
girlmomm ayturk ah kıyamam geçmiş olsun 🙏 tavsiyem kehribar kolyesi alın biz 3 aylıktan beri takıyoruz o ateş yapmıyor birde zeytinyağı karanfil karışımı sürüyorum birde tetagül kullanıyorum geceleri