Svllo 2 bucuk aylık bebegim sadece memede uyuyor yerine koyunca uyanıyor nasıl vazgeçiricem gündüz uykumuz hiç yok emzikte almıyor
Nuryg Svllo benimkide öyleydi anakucagında uyutuyorum bende gündüz uykularında orda uyuyo 2 aylık benim bebeğimde
avacadolugiz Svllo benim de böyleydi şimdi gözünü ince bir tülbentle örtüyorum , gözünü kapatınca direkt uykuya dalıyor boşuna uğraşmışım mahvoldum kaç aydır gündüz uykuları kuş gibi hep. Kanguruda uyuyordu ama ağırlaşınca o da zor gelecek
heygorl avacadolugiz lütfen güvenli uyku için tülbent vb tarzı şeyler örtmeyin bebeğe🥲 bu zamanlar o kadar normal ki yavaş yavaş geçecek alışacaksınız birbirinize hep o yollardan geçtik az daha sabır
avacadolugiz heygorl evet haklısınız ben de o sebeple örtmüyordum fakat uykuya dalar dalmaz alıyorum üstünden
avacadolugiz Svllo ben de öyle sanıyordum. başını sağa sola sallayıp ağlayarak zorla açtırıyordu ama ben de inat ettim, bir iki seferden sonra bebeğim de alıştı. O da rahat etti ben de rahat ettim, uykusunu alınca o da mutlu oluyor
aycanilgun Benim bebeğim de 2.5 aylik ve kafasını koltukaltıma gömüp 5dk içinde uykuya dalıyor 🤦🏻♀️ onun dışında uyumuyo ama benim tek artı noktam yatağına vs koyunca uyanmiyo Allah’tan