babymomyyy Bugün ilk dişimiz çıktı kızlar 😇 Kaç gündür huysuzdu uyurken elini ağzına götürüp ağlıyordu bundanmış demek ki 😇 Acaba ikincisi ne zaman çıkar arka arkaya çıkar diyorlar ama . Sizlerin ne zaman çıktı 🥹
ilaydaaysima babymomyyy ay masallah dis oncesi belirtileriniz nelerdi kizim 5.ay 20 gunlk cok huysuz surekli damaklarinj kasiyo bisyler isirmak istiyo elleri surekli agizda
simseklivekalpli babymomyyy iki çocuğumun da ilk disi 6 aylıkken ikinci 1 ay sonra falan çıktı. 3 numaranin 2 aylıktan beri salya akıyor dişler kabarmis yeni yeni beyazliklar görünüyor 2 gün sonra 5.aylik olacak sanırım o civarda patlatır
Esraprm babymomyyy ilk dişimiz tam 10 aylıkken çıktı 2.dişimiz ise diğer hafta hemen çıktı. 10 gün sonra 11 aylığız üst dişlerimiz geliyor durumlarımı vahim. Burun akıntısı,ishal,biraz kusma,iştahsızlık,halsizlik…. derkeeen mahvoluyoruz :(
babymomyyy ilaydaaysima çok huysuzdu eli hep ağzındaudı ağlıyordu eli ağzındauken hiçbir şeyden memnun olmuyordu 🥹
mrvyhya babymomyyy kaç gün sürdü bu acaba 6 aylık o kadr huysuz hep ağlıyor kucakda bile durmuyor anlamıyorum 1 haftauo geçti dis midir
babymomyyy mrvyhya bence olabilir yani bizimde nerdeyse 20 gündür huysuz bende atak haftasında ondan huysuz sandım hiçbir şekilde kucakta durmuyor sürekli ağlıyordu kuzum
beyzanurerkut babymomyyy benim bebeğimde 4 ay 17 günlük ilk dişi çıktı hemen bi kaç gün sonra ikincisi geldi 👼🏻