twinsmomm2 Ya bebeğim hiç bı durmuyor uyanıkken hep bı ağlama gaz sancısı vs yok çok huysuz 2 aylık şuan 3. Aya girince değişiklik olur mu en azından bı koyunca biraz dursun yok ama asla kendimi kesmeme az kaldi
tuba2323 twinsmomm2 Hafta atağını yaşıyor olabilirsiniz. Bol bol temas edin dünyaya alışmaya çalışıyorlar
delirmeceler twinsmomm2 allah yardımcınız olsun ikizlerimde ben çok çektim 28 aylıklar hala uğraşıyorum benim kızım kolik ve reflülüydü oğlum aşırı gazlıydı kızıma çingene beşiği yaptığımda rahatladım sırayla sürekli birisi kucağımdaydı birde atak haftasınada gelmişsin
Heymissbon twinsmomm2 valla benim kizimda oyleydi gaz yok reflu yok kolik degil vs yani aglamasini gerektirecek bir durum yok ama surekli aglayan bir bebekti 3 yasinda hala ağlıyor 😂
twinsmomm2 delirmeceler ya ağlamadığım gün yok artık Allah’ım yardım et diye diye.Benim de oğlanlardan birinde reflü ve aşırı gaz sancısı var normalde sancisinda bile uyurdu şimdi ağlayarak kalkıyor.Digerinin birşeyi yok ama deli gibi huysuz biz de çingene beşiği gibi bir hamak beşik aldık öyle avunuyor iyi kötü diğeri hiç sevmiyor sallanmayi zaten biriyle ilgilenirken öteki ağlıyor yetişme stresi beni bitirdi hani en azından şöyle koyunca azcik oyalancak zamana gelse atak zamanları ne kadar sürüyor acaba
delirmeceler twinsmomm2 zaten ikizlerde en zoru bu biriyle ilgilenirken diğeri beklemek zorunda bir o bir o derken pertimiz çıkıyor birde benim denemediğim gaz damlası kalmamıştı en son oğlumda nurse işe yaradı biraz rahatlamıştım kızımdada ne zaman aptmail ar kullandık oda rahatlamıştı 10 ayda şükür biraz yoluna girmişti şu atak zamanları destek alabiliyorsanız alın daha önünüzde uzun bir süreç var kendinizi yıpratmayın büyüyecekler sizde rahatlıyacaksınız
twinsmomm2 delirmeceler nurse şurup aldık biz de benim oğlanın midesi bulanıyor hemen kusuyor iki kere verdim daha da veremedim.Sapsimlex işe yaramadı pek.Kardesim yardımcı oluyor da onun da okul var yetişmek zor iyice çökmeden atlatırız inşallah
delirmeceler twinsmomm2 kesinlikle destek al süreç uzun ben düzenimi kurana kadar ilk 8 ay aldım hem psikolojik olarakta hazırlanıyosun inşallah en kısa sürede gazları biter sende bebeklerinde rahatlatsın
Gamzeliiss benim oğlum da hiç durmuyor,3 yaşında. Ama anamızı ağlattı resmen. Her şeye bağırma çağırma çığlık atma. Artık çıldıracak seviyedeyim.