simseklivekalpli degersizbirhayat_1 @aynrbutik instagramdan bakabilirsiniz hem güvenilir hem çok guzel şeyler satiyor.
degersizbirhayat_1 ikiprensannesi53_ evet biliyorum baktım ama o tarz değil bol takva daha çok spor feraceler istiyorum😊
ikiprensannesi53_ degersizbirhayat_1 site bulmak kolay önemli olan hangisi gerçek sayfa 😅 heryer ferace ama önemli olan yalancı sayfa olmadiklari
degersizbirhayat_1 ikiprensannesi53_ bu tarz güzel diğerlerini beğenmiyorum spor ve bol olması hoşuma gidiyor
pivpivpivahmedmuhsin ikiprensannesi53_ Bu site Lemaye’ nin görsellerini kullanıyor sanırım. Pek güvenemedim.
pivpivpivahmedmuhsin degersizbirhayat_1 Ben daha önce Gizem abladan da aldım. İki sene oldu sanırım alalı. Onun da feraceleri güzel ama benim tarzıma hitap etmiyordu. Değiştirdim o yüzden. Ona da güvenebilirsiniz. Çok iyi biridir. 🌸
degersizbirhayat_1 ikiprensannesi53_ zaten bol olacak Üstte de demiştim bol takva seviyorum diye. Vücut hatlarını belli ederse ona ferace denir mi sen nasıl giyiniyorsun peki