Aynenkanka Kızlar, kocamla evlilik yıldönümümüzde 1-2 gün kaçalım diyoruz. Dolandırılmak istemiyorum 🥲 gittiğiniz çok memnun kaldığınız, sıcak havuzlu otel, bungalov, villa tarzı önerilerinizi bekliyorum ♥️
Aynenkanka Ogulluana benim de ilk orası aklıma geldi ama sanki daha butik bir yer istiyorum karar veremedim🫠
Aynenkanka Barbekusos hımm olabilir, çok güzel orası da. Böyle daha çok instagram tarzı bir yer istiyorum ya anladınız beni siz 🫠
Barbekusos Aynenkanka anladım evet :) Sapanca’da genelde yemek olmuyor nadiren kahvalti ama Tekirdağ’da ayni tarzda bir mekan var. Sabah kahvaltı aksam üzeri 5 çayı ve akşam yemeği dahil olacak şekilde bir bakın isterseniz. Bisanthe panorama, biz çok memnun kalmıştık.
incitanem1 merhaba bizde istiyoruz ama bebişle mi gideceksiniz bizim bebiş beş aylık bebeğimle gidicem gidebilirsek sizin ne kadarlık acaba
Barbekusos Aynenkanka yakınsa da cok iyi ben gerçekten memnun kalmıştım. Evler yerden isitmaliydi. Yemekleri de lezzetliydi. Şimdiden iyi tatiller:)
Lillas Aynenkanka airbnbden bungalov değil ama tiny house da kalmıştık hala tadı damağımda tekirdağ uçmakderedeydi denize sıfır