Masal-2019 Merhaba arkadaşlar bebeğim 4 aylık bugün smilac mama aldım bu mamayı kullanıp memnun olan varmı normalde aptamil kullanıyordum bugün bulamadım mağazada bunu aldım tavsiye üzerine
eftelya Masal-2019 Adım başı aptamil maması var,Eczane de ,marketlerde.Ayrıca internette..Similac hakkında fikrim yok..
ceylinnn [bilinmeyen] Ay canım smilac fena kabızlık yapıyor ve yurtdışında toplatıldı içerisinde ağır metaller varmış. Sizde nerede yaşıyorsunuz aptamil bulamadınız. Genelde her yerde vardır.
aylindeniz yurtdışında toplatıldığını bende duydum gerek yok bu mamaya siz içeriği iyi mama verin aptamil gibi mesela
burcusenova similac içerik olarak zayıf bir mama diye biliyorum, aptamili neden bulamadınız, ben alıyorum sürekli, var heryerde aslında
ayseozbek burcusenova içeriğinin zayıf olduğunu nerden cikariyosunuz ? Muhendisinoglunda incelendi ve yıldızlar arasında .
ozlem_oz similacın içeriği iyi değil pek bir de kabızlık yapıyor aptamil her yerde var aslında siz nerde bulamadınız?
Masal-2019 İzmirde yaşıyorum geç oldu diye sadece e bebeğe uğrayabildim o anda ordada yoktu öneri üzerine aldım ama bugün aptamil aldım tekrar ewt dediğiniz gibi kabız oldu galiba tuvaletini yapamadı çok huzursuzdu zeytinyağı verdikten sonra rahatladı çocuk
Masal-2019 esmayenice tekrar aptamil aldım bugün onunda şeker oranı çok yüksek deniliyo ne yapcağımızı şaşırdık ama ben memnunum aptamilden