Prensannesi0 Öncelikle Allah’ım iyiki bu duyguyu bana tattırdı 🙏🏻🫶🏻 Ben en çok sıcak yemek yemeği, sıcak kahve içmeyi özledim 🥲 Bebeğim öğle uykusuna yatınca genellikle kahve içerim sanki hissediyor gibi hemen uyanıyor ve daha sonra da uyumuyor 😂 Akşam da uykum kaçar diye içmiyorum 🥲
usenmedimyaptimbirvelet Prensannesi0 UYKU DELİKSİZ 2-3 saat uyumayı…. uykunun zayıf noktam olup 1 yaşındaki bebeğimin saat başı kalkma şoku
Snm1234 Prensannesi0 eşimi işe gönderdikten sonra yatakta keyif yapmayı, arkadaşlarımla istediğim zaman dışarı çıkmayı, sakin kafayla temizlik ve yemek yapmayı, iş hayatımı, eşimle sessiz sakin tatil yapmayı özledim 😂
Prensannesi0 Snm1234 sakin kafayla temizlik yapmayı bende o kadar çok özledim ki öbür türlü ben temizliyorum arkamı dönüyorum değişen birşey olmuyor zaten bebeğe yapma etme demekten vakit geçiyor 😂
Umay-gmz Prensannesi0 Uyumayı , eşimle vi anda hadi şuraya gidelim deyip gezmeyi veee hiç aklıma gelmeyecek olan işe gitmeyi çok özledim
Norveckizi Prensannesi0 eskisi gibi cinsel duygularım yok, akşama pert olmus oluyorum cunku O halimi özledim bende.
Busra4008 Norveckizi ahhh bide eşler bu durumu anlamayıp çocuktan beter olurlar ve unuttun diye lafı sokarlar 😔