Gokcekiz2023 *doktorumuz yürüteci ömür boyu yasakladı 7. Aya girerken perisan oldum , ne alabilirim ona başka (kalça çıkığı tedavisi gördük 2 ay)***
bircanmom Gokcekiz2023 neden perişan oluyorsun ki bir sürü şey var onlaarı kullanırsın. Kalça çıkıklığı tedavi edilen bir şey sonuçta
Gokcekiz2023 Adn44 ayakta duramıyor maalesef henüz yani ayakları yere basmıyor bandaj tedavisi gördüğü için bacakları hala ayrık ve açık. Ama düşünceniz için çok teşekkür ederim alacağım
Doruk20222 Bir sürü oyuncak var sesli ışıklı fisher price Lego duplo dokun hisset kitaplar hareketli kitaplar emekleme arkadaşları aktivite masası
Gokcekiz2023 Doruk20222 oyun halimiz felan var uzanarakda pek bir şey yapamıyorum yüz üstü de duramıyor dönemiyor emekleyemiyor hala bacakları ayrık üstüne de basamıyor oturmakta 8. Aya kadar yasak bir sürü şey var ama merak ettim daha ilgisini çekecek neler olabilir diye. Çok teşekkür ederim ilginize.
Gokcekiz2023 bircanmom tedavimi 2 ay sürdü erken farkettik ama 8. Ayda duz bi film daha istediler onu bekliyoruz işte. Çalışan da bi anneyim , sanırım sabrım da kalmıyor akşamları onunla ilgilenmeye , sorun kızımda değil bende
Adn44 Gokcekiz2023 rabbim yardımcın olsun şifa versin meleğine 🙏🌼 evet canım biraz biraz düzelmeye başladığında seninde yardımınla yüreme arkadaşı faydalı olabilir ❤️