Alya-Sena Dorukunannesi60 bende bunu merak ediyorum yurt disina ciktigimzda donusde bavula koyup getirebiliyormuyuz acaba. Bir sorun cikarmi.
Deletedmom_106 Dorukunannesi60 getirsen de oranın elektrik bişeyiyle buranınki farklıymış ve yanıyormuş cihaz . Bi araştır istersen öyle duymuştum birinden
MSOK Dorukunannesi60 tornavida fln olmasi lazim yaninda sanirim actiriyorlarmis icinimi ne oyle bisey olmustu. Arkadasim getirmisti
Tgbycl01 Fiyatlar bire bir olmasada yaklaşık olarak aynı. Bende Tr de ucuzdur diye getirmeyi düşündüm . Ama kıyaslayınca fiyt listesini pek bir fark yok.
Dorukunannesi60 asslim peki nasıl getirmiş el bagajında mı ? Benim teyzem de almanyadsn aldı ama izin vermediler getirmesine sonra kara yolu ile geldi buraya
asslim Dorukunannesi60 yeni girebildim kusura bakmayın el bagajında getirmedi bütün parçalarını kutusundan çıkarıp güzel bi şekilde tek tek sarıp valizinde bagajda getirdi.kutusunda getirince yakalanırsa türkiyede gümrük vergisini ödemek zorundasınız diye biliyorum
annekralicemerve Dorukunannesi60 Merhaba geldi mi ürününüz ? Bizde Arabistan’dan getirtmeyi düşünüyoruz da bir de ne kadar denk geldi ücreti buradakiyle fark var mı
Bebitom_3 Dorukunannesi60 yengem Dubai’den getirdi.. kutusundan çıkartıp valize koydu.. ben kendi sitesinden aldım… çok bir d Fiyat farkı yok diye biliyorum