Hayat76 6 buçuk aylık bebegim, Temiz içerikli, göz yakmayan vucud ve yüz kremi önerisi olan yazabilirmi birde nerden aldığınızı, Şimdikten TEŞEKKÜR EDERİM 🥰🤗🥳💋💕
Elmsnghn Hayat76 ecowell kullanıyorum dogdugundan beri. Organik sertifikalı temiz içerikli şampuanı vs de goz yakmıyor.
SusamTanesi26 Hayat76 28 aydır hep mustela kullandım şimdi ise bepanthol ü denemek için sipariş verdim artık mustela yeterli nemlendirmiyor
deski Atopik dermatitimiz var o yüzden yoğun nemlendirici la roche posay lipikar baume kullanıyoruz bebeğinizin cildi aşırı kuruysa tavsiye ederim
Caglabaki Junioraras61 merhaba aynı sorunu 13.ayda bende yaşadım 2buçul gibi çığlık atarak ağlıyor ve asla susmuyordu zaten uyku problemi vardı ama bu ayda çok artmıştı en son çare uyku eğitimi aldım ama onada çok pişman oldum kızım çok inatçı benimle uyuyan ve sallanarak uyuyan bi bebekti eğitimden sonra bana aşırı düşkün oldu bağımız zedelendi ve ben 2.günde bıraktım pes ettim sonrasında düzeldi gibi oldu şuan 18.aydayız büyüme atağı var ve gene bu döngüdeyim sabır edin deski