beyhanerksk Kızlar kızım 1 buçuk yaşında daha önce de bu konuyla ilgili bir soru sormuştum ama bu sefer en iyi bebek pişik kremini sormak istiyorum. Çünkü bir kaç gündür kızımın altı gerçekten kötü oldu sizler ne kullanıyorsunuz?
Elmsnghn beyhanerksk  Doğduğunda oğlumun cildinde yenidoğan aknesi vardi bunu organik sertifikalı diye almıştım. Ama kıvamı aşırı yoğundu krem degilde vazelin gibiydi. Bende poposuna kullandim. Sürdüğüm anda ikinci bez acisimda kızarıklık bile kalmiyodu gerçekten cok etkili trendyol yorumlara bakarsanız kivamini orda gosteren yorumlar var.
damlabahar Doğduğundan beri iva natura kullanıyorum hem yerli üretim hemde %98 organik ayrıca sudocrem vs ürünlerdeki gibi parafin ve parfüm içermiyor şimdiye kadarda pişik sorunu yaşamadık çok şükür
Rosebelle Benim bebeğimde ilk defa çok pişik oldu 7aylik. Bugün eczaneden mitosyl krem aldım ilk kez deniyorum umarım geçer 😔
Mariamercedes beyhanerksk sudo tüylenme yapıyor Mustelayı sadece boğumlarına sürüyorum İncia pişik kremi var bizde Pişik olmuyor kızım ama kızarıklık olduğunda hemen geçiriyor
beyhanerksk Mariamercedes tüylenme yaptığını bilmiyodum söylediğiniz iyi oldu aslında bezi bıraksak çok daha iyi olacak ama bir iki ay daha geçsin havalar ısınsın dedi çevremdeki herkes onu bekliyorum