1Elisaninannesi Kızlar bebem anne demiyor ya baba, dede,teyze, keçi, falan diyiyor fakat anne demiyor ağzına bakıyorum resmen ne zaman diyecek diye 😂🫠 sizinkiler ne zaman anne dedi.
papatya_1125 1Elisaninannesi 10 aylıkken 2 kere anne dediğini duydum sonra çok uzun zaman anne demedi.🥲 miyav ,havhav,buyya Dell.ama anne yoktu.1.5 yaştan sonra yavaş yavaş dedi
Cagmer 1Elisaninannesi 4.5 aylıkken dedi ve ilk kelimesiydi bilinçsiz diyordu tabiki ama çok hoşuma gidiyordu 🥰
papatya_1125 1Elisaninannesi 20.ayda falan demeye başladı.baba öle oyun oynayın. Siz saklanın babada kucağına alsın çocuğu ve"anne nerede annee desin.siz de çıkıp anne burda geldim diye sık sık oynayin.😊öyle öyle diyecektir .
Dila97 1Elisaninannesi 10 bucuk aylik kziim nee diyo ama sanki anne diyo gibi cikiyo insallah anne diyodur 🤣🤣
saithan 1Elisaninannesi oğlum 17 aylık baba dede vb. Bazı kelimeler kulanıyor ama bir türlü anne dedirtemedim🤣 annnee dıye şarkı soykeyıncd gülüyor ama
Aybarss00 16 aylık olacağız hala konuşmuyor bilinçsiz diye duşunerekten babababa dedede nenene buuuu diyordu onları bıraktı şimdi inek deyince mööö kopek görünce havhavvv diyor anne vs yok acaba bizim çok gerideyiz normal mi bunlar sizin bebekler mi maşallah çok ilerde kafam çok karıştı
Aynenkanka 1Elisaninannesi 9,5 aylık ilk kez anne dedi. 10 aylık olucak yarın. Ara ara ayıp olmasın diye anne diyor🤣 babasını ve memesini dilinden düşürmüyor🤣🤣
Sevvl 1Elisaninannesi 11 aylık net ve bilinçli diyor önceden çıkıyordu ağzından ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum şimdi bilinclendı nereye gitsem anne diye gelip kontrol ediyor ama ikizi baba tedi gel ama anne yok😂