Aleyunll Kızıma brokoli yedirmek istiyorum ama nasıl vermeliyim nasıl yerse sevebilir ? Yardımcı olur musunuz
tubiiik_ Aleyunll ilk hasladım haslamayı sevmedi sonra karnıbaharla brokoli yemegını yaptım sevdi baya sonra karnıbahar brokoli yumurta tavada kızartma olarak yaptım onuda sevdi sade brokoli olarak yaptım sevmedi karnıbaharla yapılan brokoliyi yıyor sadece
TugceAsil Aleyunll karnabahar brokoli havuç sarımsak soğan haşlayıp bilenderdan geçirin püre şeklinde verebilirsiniz veya çorba olur Yoğurtla brokoliyi karıştırıp verebilirsiniz
Bir_tirtilannesi Aleyunll ilk önce yalın halde tattirdim suda haşlamak yerine buharda pişiriyorum ben. O şekilde tatti beğendi şimdi 7.5 aylığız bazen corbalara bazen buharda haşlayıp o şekilde veriyorum
Aleyunll tubiiik_ sade seveceğini düşünmüyorum bende ya nasıl lezzetlendirebilirim acaba inşallah yer
tubiiik_ Aleyunll evet sade sevmiyorlar siz brokoli tarıfleri arastırın kafanıza yatan bi tarıf olursa deneyın
Aleyunll Bir_tirtilannesi buharda pişirmek için aparatım yok suda pisiricem o yüzden ama yemesi için nasıl verebilirim onu bilemedim araştırıyorum dünden beri
Prensannesi0 Aleyunll ben ilk brokoliyi çorba şeklinde verdim şuan 20 aylık haşlayıp üstüne azıcık zeytinyağı ve limon koyuyorum o şekilde yiyor 🥰
Aleyunll Prensannesi0 haşladım ezdim güzelce yoğurt ve zeytinyağı da koydum inşallah yer bunu severse sonra çorbasını da deneyeceğim ☺️
Maka_Paka Aleyunll İlk hasladim eline verdim yedi, ikinci günü patates havuçla püre yaptım. 3. Günü de çorbasını verdim soğanlı sarımsaklı
slkmsncemile Aleyunll buharda pişirdim verdim yedi. Şuan yoğurtla vs daha çok seviyor ama normal şekilde de yiyor