Buseniz_02 Azra41 canım bilmiyorum ben çok sıkıldım ama şimdi açık gri var koyu gri var benim marjinal ve mavi alt tonlu kesinlikle kullanma bence farklı ton gri bak
Buseniz_02 dilay06 aslında bütünüyle esyayla güzel duruyordur eminim benimde güzel duruyor ama sinirimi de bozuyor
sevimailesi Buseniz_02 😁😁😁 ay ben memnunum ya çok tpz topluyor okey ama siyah gri asil renkler modası hiç bir zaman gitmeyen renkler yatak odamda antrasit komple camlı sil anam sil toz al her gün 😁😁😁🥲
Azra41 Buseniz_02 ben tam ortasini istiyorum ya evim güneş alıyor hem güzelde durur mobilyalarım da gri hem çocuk açısından da iyi olur bence 😅
Buseniz_02 Fulyy Bertugnunannesi Bir_tirtilannesi maygirl bmmomss Zeyzey05_ UrbanMom pozitifanne06 Emir_mom melistugce Zlm kahvekokusu- AgentMom defmommy alpsmother_ Bir-prens-annesiii Anneumudu yokolmaz Araymom dilay06 Anneumudu Taze_annecik yokolmaz Cansk sevimailesi Ennur Ennur dilay06 Kızlar şimdi tekrar bir sorum olucak çıta yapicam hangi renk uyar altına
Ennur Buseniz_02 Ruhum patlıyor desem abartmam içim çekiliyor artık heleki salonum uzun olduğu için alt kısım güneş almıyor diğer odalar biraz daha iyi şimdi bide kış güneş yok tüm modum düşüyor yani ilk işim boyatmak gerekirse çiğ beyaza boyatırım 🤣
Anneumudu Buseniz_02 canım ben antrasit koridordan bunalınca yarısını beyaz çıtalı yaptım. Sonra da evi tamamen cıtalı bembeyaz yaptım😀
Bertugnunannesi Buseniz_02 benim salonda çıta var grilerle harika bir uyumu var ama gri den sıkıldım dediniz
bmmomss Buseniz_02 beyazda olur gride olur benim gri aynı böyle renk odamda salonum koltuklar gri krem, halı gri krem, ev ünitesi sehpalar ahşap krem goldlu falan gri çita yaptım
Cansk Buseniz_02 duvarla aynı renk yapın bence duvar cıtaları herzaman duvarla aynı renk yada aynı ton oldugunda hosuma gidiyor
Buseniz_02 Gulsen4224 belki benim eşyalarım koyu ya ondan bu karardayım ama eşyalarım beyaz ise yaptır canım asla kötü durmaz
Buseniz_02 bmmomss yani açık gri tarzındamı aslında bende parkem bej rengi açık bej yapsam kötü dururmu diye düşündüm